Het Bedrijf    

De broers Steven en Henk Brander startten in 2005 met Brander Bouw aan de Voltastraat in Franeker. Voorheen werkte Steven Brander in loondienst als onderhoudsman in onroerend goed. Henk Brander is eigenaar van Bouwbedrijf Burggraaff in Bolsward. Die samenwerking met het zusterbedrijf maakt Brander Bouw veelzijdig.
Heeft u ons logo gezien? Wij staan voor: actief (rood), betrouwbaar (blauw) en oplettendheid/attent (geel). Daarnaast voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering.

Werkzaamheden
Brander Bouw kan, al dan niet in combinatie met zijn zusteronderneming Burggraaff Bolsward, ingezet worden bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. Van kozijnreparatie en badkamers, tot uitbreidingen en complete winkelinterieurs. Daarbij horen ook de constructieve werkzaamheden en het benodigde bouwadvies. Ook tekenwerk en vergunningaanvraag zijn onderdeel van de diensten.

De werkwijze van Brander Bouw bv
“Oplossingen zoek je altijd samen met de klant.” Het doel is om wensen en werkelijkheid naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Op verschillende momenten in het bouwproces lopen wij de wensen en behoeften nogmaals met u door; alles gaat in overleg. Als er tijdens de uitvoering veranderingen optreden in de wensen, staan wij daar altijd voor open. Dat is mogelijk wanneer je goed communiceert en tijdens de uitvoering flexibel bent. Dit noemen wij interactief bouwen.

Sterke punten van het bedrijf:

  • Een kwalitatief goed product leveren tegen een betaalbare prijs;
  • Snelle service bij calamiteiten;
  • In overleg met de klant naar een goed eindproduct streven;
  • Ook tijdens de uitvoering nog flexibel zijn bij veranderingen in de wensen van de opdrachtgever;
  • Goede concurrentiepositie, mede door de gevestigde naam van zusteronderneming Bouwbedrijf Burggraaff Bolsward bv.
 
   Home
   Het bedrijf
   Portfolio
   Contact